Al 16 jaar jouw trouwe computer specialist in zowel reparaties als onderhoud in Nieuwegein, Utrecht en omstreken!

Maak jouw computer sneller met een SSD!

Maak jouw computer sneller!

Heb je een trage computer en wil je hem aanzienlijk sneller maken? Of wil je een betrouwbaardere dataopslag voor al jouw vakantie- en familiefoto's? Aarzel dan niet om jouw traditionele harde schijf (een HDD) te vervangen voor een SSD door een SSD upgrade uit te laten voeren! Maak je geen zorgen over het overzetten van al jouw data. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om al jouw data geheel gratis over te zetten op de SSD. Niet tevreden, geld terug!

Wat is een SSD?

Op een SSD (Solid State Drive) worden gegevens opgeslagen. Het is dus een datadrager, net als de bekende HDD, ook wel een harde schijf genoemd. Alles wat op jouw computer staat opgeslagen, bevindt zich op een HDD of SSD.

In tegenstelling tot een traditionele harde schijf (een HDD), maakt een SSD geen geluid, wordt minder warm, verbruikt minder stroom, is minimaal 4x sneller en heeft ontzettend snelle laad- en uitvoertijden van applicaties. Jouw computer zal ook veel sneller opstarten. Een SSD upgrade zal jouw computerprestaties dus aanzienlijk verbeteren.

Een SSD is nagenoeg niet te verslijten door de gemiddelde consument, maar een HDD wel. In een moderne computer is de HDD over het algemeen de traagste stuk hardware en vormt dus het knelpunt/bottleneck wat betreft de snelheid van jouw computer. Je zult dus gegarandeerd prestatieverbeteringen merken!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Als je jouw computer inlevert aan onze balie, dan kunnen wij je vertellen wat de mogelijkheden zijn. Als alles in orde is, dan zullen wij jouw computer aannemen en meteen aan de slag gaan. De duur van een SSD upgrade bedraagt over het algemeen één werkdag.

Wij testen jouw computer, verwijderen de oude traditionele HDD, installeren eventueel een gratis bracket (wat vaak van toepassing is bij desktop computers) ter waarde van 10 euro en bouwen een nieuwe SSD in. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat alle updates en drivers geïnstalleerd zijn, indien u een schone installatie wenst. Wil je liever al jouw bestanden en instellingen houden? Geen zorgen! Wij zullen gratis alles een-op-een overzetten van jouw oude HDD naar jouw nieuwe SSD. Niet tevreden, geld terug. Daarnaast bieden wij 2 jaar garantie aan op uw nieuwe SSD.

Is mijn apparaat geschikt?

Wij kunnen deze upgrade uitvoeren op alle laptops, desktops en all-in-ones* van alle merken. Dit zijn onder andere de merken Apple*, Sony, Dell, HP, Lenovo, Fujitsu Siemens, Toshiba, Asus, Samsung, Acer en Medion.

Wat kost het?

Vanaf € 119,- kan jij een SSD upgrade laten uitvoeren met een capaciteit van 120GB. Heb je meer ruimte nodig? De prijs is afhankelijk van de capaciteit van de SSD. In het overzicht hieronder vind je meer informatie.

120GB € 119,-
250GB € 169,-
500GB € 219,-
1TB € 289,-
2TB Prijs op aanvraag.

* Voor all-in-one en Apple computers gelden andere tarieven. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heb je nog vragen ?

Neem telefonisch of via WhatsApp (alleen chat) contact met ons op via 030-6019830 of stuur een mail naar info@pc-herstel.nl. Het is ook mogelijk om onze chat te gebruiken op de website. Klik rechtsonder op de rode chat logo.


Reparatie

Mankeert er iets aan jouw laptop of computer? Bekijk dan onze laptop of computer reparaties.