In de zomervakantieperiode zijn wij in de maand juli en augustus op zaterdag gesloten.
Service aan huis of haal- en brengservice

Service aan huis of haal- en brengservice

Het is vaak lastig om jouw computer los te koppelen en weg te brengen. Je kan jouw computer niet missen of je hebt geen vervoer. Onze medewerkers herstellen professioneel, snel en gemakkelijk jouw computer aan huis of kantoor! Je kunt ook gebruik maken van onze ophaal- en brengservice! Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken.

Direct een afspraak maken

Neem telefonisch contact op voor het maken van een afspraak.

Wij kunnen het volgende voor je doen op locatie

  • Computer/laptop problemen verhelpen
  • (Draadloos) internet problemen oplossen
  • Printers en andere randapparatuur installeren

Waar wij regelmatig komen

Wij komen regelmatig aan huis en kantoor in onder andere Nieuwegein, Vreeswijk, Utrecht, Houten, Vianen, IJsselstein, Vleuten, De Meern, Maartensdijk, de Bilt, Bilthoven, Bunnik, Maarssen, Maarssenbroek en Zeist.

Wat kost de service aan huis?

Wij rekenen € 75,- voor het eerste uur. Na het eerste uur wordt er per 15 minuten afgerekend. De kosten per kwartier bedragen € 17,50.

Wat kost de haal- en brengservice?

Wij kunnen jouw computer ophalen én brengen binnen een straal van 20km voor € 39,-. Woon je buiten Nieuwegein, ook dan kan je gebruik maken van onze haal- en brengservice, tegen meerprijs.

Heb je nog vragen?

Neem telefonisch of via WhatsApp (alleen chat) contact met ons op via 030-6019830 of stuur een mail naar info@pc-herstel.nl. Het is ook mogelijk om onze chat te gebruiken op de website. Klik rechtsonder op de rode chat logo.


Reparatie

Mankeert er iets aan jouw laptop of computer? Bekijk dan onze laptop of computer reparaties.