In de zomervakantieperiode zijn wij in de maand juli en augustus op zaterdag gesloten.
Computer diagnose

Computer diagnose

Heb je problemen met jouw computer of wil je weten of een reparatie wel verantwoord is? Of wil jij een prijsopgave voor de verzekering hebben? Breng dan jouw computer langs om hem helemaal na te kijken!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wil je een computer check laten uitvoeren, lever dan jouw computer in aan onze balie, het liefst met de adapter indien het om een laptop gaat. Aan de hand van de uitkomst van deze volledige diagnose kan jij zelf beslissen of jij een reparatie wel of niet laat uitvoeren. Voor deze uitgebreide diagnose ben jij jouw computer ongeveer 1 à 2 werkdagen kwijt. Je kunt tegen meerprijs ook een spoeddiagnose laten uitvoeren. Een spoeddiagnose duurt doorgaans 8 uur. Wil jij dus de spoeddiagnose dezelfde dag uit laten voeren, dan dien je jouw computer voor 13:00 uur bij ons ingeleverd te hebben.

Wat controleren wij?

Jouw computer wordt uitgebreid gecontroleerd op hardware en software. Op het gebied van hardware controleren wij de voeding, moederbord, koeling, werkgeheugen, harde schijf of SSD, optische station en USB poorten. We voeren ook een volledige software diagnose uit waarbij we onder andere een uitgebreide scan uitvoeren om alle malware varianten te detecteren. Het verwijderen van alle malware varianten is echter een aparte dienst. Wij veranderen niets aan jouw computer; het betreft puur een computer APK.

Prijsopgave verzekering?

Is er sprake van water-, val- of stootschade en wil jij een prijsopgave van de schade hebben voor de verzekering? Laat onze experts dan een prijsopgave voor je opstellen. Wij hebben de kennis en gereedschap om dit professioneel te doen.

Wat kost het?

Voor € 35,- voeren wij een complete diagnose uit. Heb je spoed, dan kan je een spoeddiagnose laten uitvoeren voor € 90,-. Nadat de diagnose heeft plaatsgevonden, weten wij precies wat er aan de hand is met jouw computer.

Heb je nog vragen?

Neem telefonisch of via WhatsApp (alleen chat) contact met ons op via 030-6019830 of stuur een mail naar info@pc-herstel.nl. Het is ook mogelijk om onze chat te gebruiken op de website. Klik rechtsonder op de rode chat logo.


Reparatie

Mankeert er iets aan jouw laptop of computer? Bekijk dan onze laptop of computer reparaties.