In de zomervakantieperiode zijn wij in de maand juli en augustus op zaterdag gesloten.
Data herstel

Data herstel

Wij halen jouw data terug van beschadigde en onleesbare datadragers. Wij kunnen ook jouw verwijderde bestanden terughalen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Jouw datadrager kan vanwege diverse redenen niet meer (optimaal) werken, of je hebt simpelweg de verkeerde bestanden verwijdert of zelfs alles verwijdert. Om de juiste recovery techniek te bepalen, wordt jouw datadrager aan een grondig onderzoek onderworpen. Na dit onderzoek laten wij je weten of het mogelijk is om jouw data te herstellen en wat de kosten en tijdsduur zijn.

De datadrager hoeft niet los aangeleverd te worden. Zit jouw datadrager ingebouwd in een behuizing (een computer of laptop bijvoorbeeld)? Lever dit dan zo compleet mogelijk bij ons in.

Welke datadragers kunnen wij voor je nakijken?

Wij kunnen data herstellen van alle datadragers, zoals onder andere harde schijven (HDD's), solid state drives (SDD's), usb sticks, sd kaarten, enzovoort.

Bestanden verwijdert?

Let op! Indien je bestanden verwijdert hebt die je graag wilt terughalen, dien je jouw computer zo snel mogelijk uit te doen en niet meer te gebruiken! Dit vergroot de kans op het succesvol terughalen van verwijderde bestanden. Het is namelijk mogelijk dat jouw datadrager op de plekken waar de oude bestanden stonden nieuwe data overschrijft, wat het herstellen bemoeilijkt.

Wat kost het?

De kosten van het uitgebreide data onderzoek zijn € 49,-. Na dit onderzoek kunnen wij je exact vertellen wat het herstellen van de data gaat kosten en hoelang dit gaat duren.

Heb je nog vragen?

Neem telefonisch of via WhatsApp (alleen chat) contact met ons op via 030-6019830 of stuur een mail naar info@pc-herstel.nl. Het is ook mogelijk om onze chat te gebruiken op de website. Klik rechtsonder op de rode chat logo.