In de zomervakantieperiode zijn wij in de maand juli en augustus op zaterdag gesloten.
PC Herstel - De Liesbosch 12A

Wie zijn wij?

PC Herstel is dé computerspecialist die jou verhelpt van al jouw computerproblemen. Of het nou gaat om computer reparaties voor een laptop, desktop, telefoon, tablet of randapparatuur, wij bezitten de kennis en gereedschap om jou te helpen. Met concurrerende prijzen, 16 jaar ervaring en uitmuntende en snelle reparaties geven wij het begrip 'de klant is koning' meer inhoud!

Onze missie

Bij PC Herstel vinden wij het belangrijk dat iedereen zijn of haar computer kan laten repareren, vooral omdat een computer een onmisbare apparaat is geworden. Wij geloven in sociaal verantwoord ondernemen. Wij willen computer reparaties toegankelijk maken voor iedereen. Het kunnen onderhouden van jouw computers moet helemaal geen bakken met geld kosten! Daarom houden wij onze prijzen laag. Een betaalbare computer reparatie goed voor een ieder zijn of haar portemonnee. Betaalbare computer reparaties zorgen ervoor dat je niet een nieuw computer hoeft aan te schaffen, wat veel duurder kan zijn. Daarnaast is het absoluut niet duurzaam om een nieuw computer aan te schaffen als jouw oude computer met goedkope reparaties gered kan worden. Daarmee doen wij dus indirect ook aan duurzaam ondernemen.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten snel en professioneel worden geholpen. Daarom repareren wij computers vaak nog dezelfde dag, wat erg handig kan zijn als je erg veel waarde hecht aan het online blijven of jouw computer hard nodig hebt voor werk of studie. Social media, zoals WhatsApp, spelen een grote rol vandaag de dag in ons dagelijkse leven en werk en studie kunnen vaak niet wachten. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt zodat je zo weinig mogelijk belemmering ervaart en weer aan het appen, werken, bellen en studeren kunt! Of het nu gaat om een scherm reparatie, het redden van jouw data of andere supprot, onze medewerkers bezitten de juiste kennis en gereedschap om jou te helpen, zij zijn in veel voorkomende reparaties getraind en voeren deze dagelijks uit. Zo hebben wij door de jaren heen een groot aantal klanten naar volle tevredenheid kunnen bedienen.

Kortom, onze passie en door de jaren heen opgebouwde kennis en vertalen zich naar snelle reparatietijden en scherpe tarieven. Wij staan voor een betaalbare, snelle en uitmuntende service wat betreft computerproblematiek.

Voor wie zijn wij er?

PC Herstel levert sinds haar oprichting naast computer service voor particulieren ook computer service aan ZZP-ers en het MKB. Zo doen wij al jaren het beheer van servers en werkstations bij een aantal bedrijven in de regio. Wij helpen ook als jij de deur niet uit kan door bij jou thuis te komen. Dit is erg handig voor als je helaas niet (meer) goed te been bent of zonder vervoer zit. Daarnaast komen wij ook aan kantoor. Hierbij kan je denken aan het installeren van een NAS op kantoor om data te delen en back-up op te maken. Ook kleine klusjes zoals het vervangen inktpatronen voor mensen die dat zelf niet meer kunnen, kunnen wij doen.

Waar zijn wij actief?

Sinds 2004 zijn wij actief op het gebied van computer reparaties en computer services in de regio Utrecht. We zijn niet alleen actief in onze vestigingsplaats Nieuwegein, maar ook onder andere in de plaatsen Utrecht, Leidsche Rijn, Vreeswijk, Houten, Vianen, IJsselstein, Vleuten, De Meern, Maartensdijk, de Bilt, Bilthoven, Bunnik, Maarssen, Maarssenbroek en Zeist.

Heb je nog vragen?

Neem telefonisch of via WhatsApp (alleen chat) contact met ons op via 030-6019830 of stuur een mail naar info@pc-herstel.nl. Het is ook mogelijk om onze chat te gebruiken op de website. Klik rechtsonder op de rode chat logo.


Reparatie

Mankeert er iets aan jouw laptop of computer? Bekijk dan onze laptop of computer reparaties.