Al 16 jaar jouw trouwe computer specialist in zowel reparaties als onderhoud in Nieuwegein, Utrecht en omstreken!

SSD Upgrade - Laptop

vanaf € 119, -

Heb je een trage laptop en wil je hem aanzienlijk sneller maken? Of wil je een betrouwbaardere dataopslag voor al jouw vakantie- en familiefoto's? Aarzel dan niet om jouw traditionele harde schijf (een HDD) te vervangen voor een SSD door een SSD upgrade uit te laten voeren! Maak je geen zorgen over het overzetten van al jouw data. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om al jouw data geheel gratis over te zetten op de SSD. Niet tevreden, geld terug!

Als je jouw laptop inlevert aan onze balie, dan kunnen wij je vertellen wat de mogelijkheden zijn. Als alles in orde is, dan zullen wij jouw laptop aannemen en meteen aan de slag gaan. De duur van een SSD upgrade bedraagt over het algemeen één werkdag.

Vanaf € 119,- kan jij een SSD upgrade laten uitvoeren met een capaciteit van 120GB. Heb je meer ruimte nodig? De prijs is afhankelijk van de capaciteit van de SSD.

Je kunt gerust langskomen zonder afspraak. Gelieve dan ook jouw laptop adapter (oplaadkabel) mee te nemen. Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden op de site of wil je met spoed geholpen worden? Neem dan contact met ons op.