In de zomervakantieperiode zijn wij in de maand juli en augustus op zaterdag gesloten.

Geheugen upgrade - Laptop

vanaf € 79, -

Duurt het opstarten van jouw laptop of programma's erg lang en/of wordt jouw laptop aanzienlijk langzamer wanneer je meer programma's tegelijk draait? Dan heeft jouw laptop meer RAM-geheugen (ookwel werkgeheugen of intern geheugen genoemd) nodig. Wij breiden het intern geheugen vakkundig voor je uit.

Als je jouw laptop inlevert aan onze balie, dan kunnen wij je vertellen wat de mogelijkheden zijn. Als alles in orde is, dan zullen wij jouw laptop aannemen en meteen aan de slag gaan. De duur van een geheugen upgrade bedraagt over het algemeen één werkdag. Wij testen de laptop, verwijderen de oude geheugenkaarten indien nodig en bouwen de nieuwe geheugenkaarten in.

Een geheugen upgrade is ten zeerste aangeraden wanneer je jouw laptop vaak gebruikt. Ben je een student, gamer of een grafische designer, dan dreig je sneller tegen de limiet van het werkgeheugen aan te lopen dan menig persoon. Daarnaast kan een geheugen upgrade oudere laptops erg baten. Zo kan een oude laptop een nieuw leven ingeblazen worden.

Vanaf € 79,- kan je voor de meeste laptop modellen een geheugen upgrade laten uitvoeren. Op nieuwe geheugenkaarten zit een garantie van 2 jaar. De vanafprijs is inclusief een 4GB DDR3 of DDR4 geheugen. Heb je meer geheugen nodig? De prijs is afhankelijk van de de grootte van de geheugenuitbreiding. Neem contact met ons op voor een preciezere prijsindicatie.

Je kunt gerust langskomen zonder afspraak. Gelieve dan ook jouw laptop adapter (oplaadkabel) mee te nemen. Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden op de site of wil je met spoed geholpen worden? Neem dan contact met ons op.