Al 16 jaar jouw trouwe computer specialist in zowel reparaties als onderhoud in Nieuwegein, Utrecht en omstreken!

Diagnose - Laptop

vanaf € 35, -

Heb je problemen met jouw laptop of wil je weten of een reparatie wel verantwoord is? Of wil jij een prijsopgave voor de verzekering hebben? Breng dan jouw laptop langs om hem helemaal na te kijken!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wil je een laptop APK laten uitvoeren, lever dan jouw laptop in aan onze balie, met adapter (oplaadkabel). Aan de hand van de uitkomst van deze laptop diagnose kan jij zelf beslissen of jij een reparatie wel of niet laat uitvoeren. Voor deze uitgebreide diagnose ben jij jouw laptop ongeveer 1 à 2 werkdagen kwijt. Je kunt tegen meerprijs ook een spoeddiagnose laten uitvoeren. Een spoeddiagnose duurt doorgaans 4 uur. Wil jij dus de spoeddiagnose dezelfde dag uit laten voeren, dan dien je jouw laptop voor 13:00 uur bij ons ingeleverd te hebben.

Wat controleren wij?

Jouw laptop wordt uitgebreid gecontroleerd op hardware en software. Op het gebied van hardware controleren wij de voeding, moederbord, koeling, werkgeheugen, harde schijf of SSD, optische station en USB poorten. We voeren ook een volledige software diagnose uit waarbij we onder andere een uitgebreide scan uitvoeren om alle malware varianten te detecteren. Het verwijderen van alle malware varianten is echter een aparte dienst. Wij veranderen niets aan jouw laptop; het betreft puur een laptop check.

Prijsopgave verzekering?

Is er sprake van water-, val- of stootschade en wil jij een prijsopgave van de schade hebben voor de verzekering? Laat onze experts dan een prijsopgave voor je opstellen. Wij hebben de kennis en gereedschap om dit professioneel te doen.

Wat kost het?

Voor € 35,- voeren wij een complete diagnose uit. Heb je spoed, dan kan je een spoeddiagnose laten uitvoeren voor € 90,-. Een spoeddiagnose wordt (uiterlijk) binnen 8 uur uitgevoerd, hierna weten wij precies wat er aan de hand is met jouw laptop.

Nog vragen?

Je kunt gerust langskomen zonder afspraak. Gelieve dan ook jouw laptop adapter (oplaadkabel) mee te nemen. Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden op de site of wil je met spoed geholpen worden? Neem dan contact met ons op.