• COVID-19 | Coronavirus maatregelen

Al 16 jaar jouw trouwe computer specialist in zowel reparaties als onderhoud in Nieuwegein, Utrecht en omstreken!

Coronavirus

Bij PC-Herstel streven we er altijd naar om u de best mogelijke service te bieden. Juist in deze tijden is het ontzettend belangrijk om uw computer goed te onderhouden en te repareren indien nodig, hetzij voor werk, vermaak of om uw sociale contacten te onderhouden. Bij ons wordt u snel geholpen indien uw computer gerepareerd of geupgrade moet worden!

Wat veranderd er bij PC-Herstel?

Door de blijvende en verantwoorde inzet van onze experts tijdens deze pandemie zijn wij nog steeds in staat om volgens reguliere tijden geopend te blijven en mensen te helpen door computerproblemen op te lossen. We merken dat vanwege de situatie men meer ondersteuning nodig heeft. Tot op heden zijn wij nog steeds in staat ons werk voort te zetten, op enkele veranderingen na.

Voor vragen en problemen waarbij het niet mogelijk is om een oplossing te bewerkstelligen op afstand, is het mogelijk dat wij onder strikte voorwaarden bij u aan huis komen. Voor meer informatie over deze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Extra hygiënemaatregelen

In de strijd tegen het coronavirus is een goede hygiëne van essentieel belang. Onze experts zijn goed geïnformeerd over hoe zij de verspreiding van het virus kunnen beperken. Dit betekent dat al onze experts:

  • Geen handen schudden;
  • Hoesten en niezen in de binnenkant van elleboog;
  • Thuisblijven bij verkoudheidsklachten;
  • Regelmatig hun handen wassen;
  • Kassa’s, balies en pinautomaat extra vaak schoonmaken;
  • Minimaal 1,5 meter afstand houden.

In lijn met het opgestelde advies van het RIVM proberen wij fysiek contact bij het verrichten van betalingen aan de kassa te beperken. Het is nog steeds mogelijk om contant te betalen, maar wij adviseren onze klanten met klem om (contactloos) te pinnen.

We rekenen op uw begrip

Het is mogelijk dat u door de toegenomen vraag naar onze dienstverlening langer moet wachten dan u van ons gewend bent. Uiteraard doen wij ons best om onze dienstverlening zo snel mogelijk te laten verlopen, uiteraard met kwaliteit als onze topprioriteit. Wij vragen uw medewerking en danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Heeft u nog vragen of wilt u ons contacteren?

Neem telefonisch of via WhatsApp (alleen chat) contact met ons op via 030-6019830 of stuur een mail naar info@pc-herstel.nl. Het is ook mogelijk om onze chat te gebruiken op de website. Klik rechtsonder op de rode chat logo.